a

Facebook

Twitter

Copyright 2018 Avcristianionpopescu.ro.
All Rights Reserved.

8:00 - 20:00

Suna de Luni pana Vineri.

(0725) 938-984

Contacteaza-ne!

Facebook

LinkedIn

Search
Menu

Intelegem ca fiecare caz de insolventa este unic, iar fiecare client are nevoi specifice.

Despre Insolventa unei Firme

Insolventa unei firme poate fi o provocare majora, insa cu expertiza si consultanta potrivita, aceasta poate deveni o oportunitate pentru renastere si redresare financiara. Avocatul Cristian Ion Popescu si echipa sa va stau la dispozitie cu servicii de reprezentare juridica in procedurile de insolventa si faliment.

Reprezentare Juridica si Consultanta Profesionala

Experienta vasta in gestionarea insolventei firmelor, inclusiv a firmelor cu datorii la stat. Consultanta specializata in procedurile de insolventa si faliment.

Planuri de redresare

Planuri de redresare si salvare in insolventa adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.Asistenta completa in intregul proces de insolventa, de la evaluarea initiala pana la finalizarea procedurii.

Suntem aici pentru tine!

Sprijin si Asistenta Personalizata

Echipa avocatului Cristian Ion Popescu este aici pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie pentru a depasi provocarile financiare si pentru a va construi un viitor financiar solid.

Bazeaza-te pe noi

Daca ai o problema juridica, vino la noi si o vom rezolva. Suntem experimentati in orice fel de litigiu si suntem aici sa te sprijinim.

Sprijin Continuu

Suntem alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului de insolventa si faliment, oferindu-va sprijin si asistenta in orice moment aveti nevoie.

Reprezentare Juridica Puternica

Abilitatile care ne reprezinta sunt ambitia si pasiunea pentru ceea ce facem. In fiecare caz pe care il avem în administrare cautam cu rigurozitate și seriozitate solutiile cele mai eficiente.

a
1254

Firme asistate in insolventa

Contactati-ne acum
a
Lei 1860000

Datorii rezolvate

Contactati-ne acum
Call Now Button