a

Facebook

Twitter

Copyright 2018 Avcristianionpopescu.ro.
All Rights Reserved.

8:00 - 20:00

Suna de Luni pana Vineri.

(0725) 938-984

Contacteaza-ne!

Facebook

LinkedIn

Search
Menu
 

Echipa Noastra De Avocati

Totul despre echipa noastra
Avocat Cristian Ion Popescu > Echipa Noastra De Avocati
a

Echipa Cabinetului Nostru

Avocatii nostri te vor asista si reprezenta in litigiile cu autoritatile publice ale statului roman.

Nicolae Doinita

Senior Associate

Avocat pledant cu o experienta de 19 ani în litigii aflate pe rolul instanţelor de judecata, pana la gradul de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Avocat specializat în drept civil acorda asistenta juridica si reprezentare în fata autoritatilor publice si a instantelor de judecata. Doamna avocat participa la negocierea și redactarea celor mai complexe si variate contracte civile si comerciale, achizitii publice, asistare si reprezentare in domeniul dreptului familiei, succesiuni.

Cristian Ion Popescu

Avocat Titular

Cristian Ion Popescu, este fondatorul Cabinetului Individual de Avocatura CRISTIAN ION POPESCU, infiintat in anul 2005, fiind membru al BAROULUI BUCURESTI , din cadrul UNIUNII NATIONALE A BAROURILOR DIN ROMANIA. In calitatea sa de fondator al cabinetului, coordoneaza echipa de avocati colaboratori , in scopul asistarii, reprezentarii clientilor cabinetului la cel mai inalt standard profesional. Motto-ul dupa care se ghideaza,este: “Independenta profesiei presupune responsabilitate” si pornind de la acest motto, constientizeaza ca responsabilitatea si implicarea in solutionarea dosarelor in care este angajat, va conduce la rezultate juridice favorabile clientilor cabinetului. A asigurat asistenta si reprezentare in peste 1000 de dosare, bucurandu-se de un real succes prin obtinerea unor solutii favorabile atat in domeniul dreptului penal cat si a dreptului civil, contencios administrativ, etc. Este licentiat in Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Drept, promotia 2001.

Pintea Anca

Avocat Colaborator

A urmat cursurile Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii Petre Andrei-Iasi, in perioada 2002-2006. In 2007 a urmat cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu- Bucuresti. Avocat definitiv de 10 ani, exercitandu-si profesia in cadrul propriului cabinet, asigurand reprezentarea clientilor in dosare din domeniul Dreptului Penal, Civil, Administrativ, Familiei. De asemeni, a asigurat asistenta si reprezentarea juridica in cauze avand ca obiect despagubiri civile si morale pentru familiile victimelor implicate in accidente rutiere. In cadrul cabinetului de avocatura, a participat la redactarea plangerilor adresate Curtii Europene a Drepturilor Omului si a urmat cursuri profesionale , obtinand diploma de expert in Achizitii Publice.

Anastasios Lefas

Avocat Colaborator

Anastasios Lefas este avocat colaborator al cabinetului de avocatura Cristian Ion Popescu si in prezent reprezinta clientii cabinetului in litigiile de Drept Penal, Drept Civil, în afara teritoriului Romaniei, in special în Grecia. Este recunoscut ca un avocat de renume in aceste doua arii de activitate. Are o experienta vasta in domeniul dreptului si este implicat în mod constant într-o varietate de dosare cu cetateni romani aflati temporar sau definitiv pe teritoriul Greciei.

Hanu Alina Elena

Avocat Colaborator

Membra a Baroului Constanta din 2010 apoi avocat definitiv din 2011. Absolventa a Universitatii Ovidius Constanta- Facultatea de Drept si a studiilor de masterat la aceeasi universitate. Este specializata in dosare avand ca obiect accidente rutiere. Isi desfasoara activitatea pe regiunea Dobrogea, respectiv Constanta și Tulcea. O caracterizeaza exercitarea profesiei cu seriozitate si profesionalism (dezvoltand relatii de colaborare si cu alti avocati) in cazurile privind victimele accidentelor rutiere.

Ivan Cosmin Constantin

Practician Insolventa

Cabinetul nostru, prin experienta specialistilor care lucreaza pentru acesta, are capacitatea de a evalua si a diagnoza de o maniera comparativa proiectelor gestionate, oferind solutii precise, personalizate, la problemele ridicate in materie de gestiune si administrare, organizare şi finantare, conflicte judiciare, etc. Analizand cu multa seriozitate cauzele instalarii starii de insolvenţa, precum si structura patrimoniului societatii debitoare, facem o analiza comparativa pentru stabilirea celui mai eficient scenariu de urmat, reorganizare sau faliment.

Diaconu Madalina

Manager

Madalina Diaconu- detine calitatea de Manager si s-a alaturat echipei Cabinetului de Avocatura-Cristian Ion Popescu din anul 2016. Madalina Diaconu a absolvit cursurile Facultatii de Management- din cadrul Universitatii Hyperion – Bucuresti. Prin activitatea sa, contribuie in mod eficient la coordonare, colaborare si administrare a activitatilor dintre avocati si clientii cabinetului. Este persoana care va programeaza pentru o consultanta juridica la unul dintre avocatii cabinetului. Responsabilitatea sa, consta in managerierea tuturor problemelor administrative ale cabinetului si de comunicarea prealabila cu clientii cabinetului.

Raicu Alin

Avocat Colaborator

Avocat pledant cu o experienta de 19 ani in litigii aflate pe rolul instantelor de judecata, pana la gradul de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Licentiat in Drept Penal si Procesual Penal al Facultatii de Drept si al Academiei de Politie Al.I.Cuza. Membru al Uniunii Internationale a Avocatilor. Coordonator al biroului juridic din Satu Mare, intre anii 2007- 2016, unde am coordonat toate activitatile in materia dreptului penal si procesual penal. Experienta vasta in dreptul penal roman și dreptul procesual penal roman. Experienta vasta in asigurarea de asistenta juridica si reprezentare a persoanelor fizice și juridice in toate fazele procesului penal, in fata organelor de urmarire penala (organe ale politiei judiciare, parchete civile, parchete militare, D.N.A., D.I.I.C.O.T., Parchetul General) in fata instanțelor de judecata atat civile cat si militare. Experienta vasta in recuperarea prejudiciilor cauzate ca urmare a savarsirii de infractiuni. Specializare in litigii complexe de drept penal avand ca obiect infractiuni economice, infractiuni bancare si infractiuni vamale si legate de vama prin asigurare apararii atat a partilor vatamate, partilor civile, partilor responsabile civilmente cat si a invinuitilor, inculpatilor si persoanelor condamnate.

a
Lei 1000000

Recuperati anul acesta pentru clientii nostri

a
Lei 860000

RECUPERATI IN LITIGIILE MALPRAXIS!