Suntem aici să vă ajutăm!

Vă informăm despre opțiunile legale:

  • Separare și divorț
  • Aranjamente pentru copii
  • Căi de atac financiare

Ai o problemă?

  • Neînțelegeri cu partenerul tău?
  • Custodie comună copii?
  • În căutarea unei acțiuni corecte?

97% din Litigiile Noastre Sunt Câștigate!

Av. Cristian Ion Popescu

Avocat-Cristian-PopescuCristian Ion Popescu este membru a Baroului Bucureşti şi al Uniunii Naționale a Barourilor din România de 15 ani. Numeroasele situaţii juridice pe care le-a gestionat de-a lungul carierei îl fac să fie un specialist
când vine vorba de dreptul penal, civil, comercial, dreptul muncii, dreptul de proprietate intelectuală şi industrială, dar și contencios-administrativ.

Av. Anastasios Lefas

Ovidiu GaneaAnastasios Lefas este avocat colaborator al cabinetului de avocatură Cristian Ion Popescu și în prezent coordonează litigiile de Drept Penal, Drept Civil și Criminalitate Economica în afara teritoriului Romaniei, în special în Grecia.

Este recunoscut ca un avocat de renume în aceste trei arii de activitate. Are o experiență vastă și este implicat în mod constant într-o varietate de cazuri, pornind de la cele care vizează criminalitatea gulerelor albe și pana la infracțiuni grave care acoperă o mare varietate de condamnări cu pedeapsa maximă.

Domeniul lui de expertizp mai include: Proprietate Intelectuală, Dreptul de Imigrare, Dreptul Familiei, Drept Fiscal, Dreptul Muncii. Vorbește limba engleză și greacă și s-a alăturat echipei noastre în anul 2015.

Av. Joseph Wilson

Avocat MariusJoseph Wilson este avocat colaborator cu cabinetul de avocatură Cristian Ion Popescu și s-a alăturat echipei noastre în anul 2016, anterior colaborând cu o serie de societăți de avocatură cunoscute din București. Specializarea lui este în litigii din domeniul Dreptului Societăților Comerciale și cel al Dreptului Penal, arie în care a reprezentat cu success un număr considerabil de clienți.

El se specializează în cazuri care implică nerespectarea dispozițiilor impuse prin O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Este într-un proces continuu de completare a cunoșțintelor legale din această ramură, angajându-se ferm în fața clienților oferindu-le asistență necesară începând cu inițierea procesului și până la reprezentarea în fața autorităților.

Are o experiență vastă în domeniul Dreptului Societăților Comerciale asistând clienții noștri pe parcursul procesului de înființare a unei companii. Vorbește Engleza foarte bine și limbile Franceza și Spaniola la nivel conversațional. Joseph Wilson este avocat din decembrie 2001. De asemenea deține o diplomă de studii aprofundate în Științe Penale.

Av. Hanu Alina Elena (Regiunea Dobrogea: Constanța și Tulcea)

Avocat ElenaAvocat Hanu Alina Elena este specializată în accidente rutiere pe regiunea Dobrogea: Constanța și Tulcea. O caracterizează exercitarea profesiei cu seriozitate și profesionalism(dezvoltând relații de colaborare și cu alți avocați) în cazurile privind victimele accidentelor rutiere, drept comercial (asocieri de afaceri, asistență la negocierea și redactarea de contracte, concurență, constituirea de garanții, proprietăți imobiliare), drept civil (proprietăți imobiliare, drept de folosință, partaje, moșteniri, acțiuni în revendicare imobiliară, evacuări, ieșiri din indiviziune, succesiuni, divorțuri, partaje, pensii de întreținere, încredințare minori), drept penal (asistență în faza de urmărire penală și reprezentare în procese penale), executare silită, redactări de tranzacții, etc.

Mădălina Diaconu (Asistent Administrativ)

Avocat-Cristian-PopescuMădălina Diaconu este asistent administrativ al cabinetului nostru de avocatură Cristian Ion Popescu. Atunci când doriți să faceți o programare pentru consultanță în cabinetul nostru, Mădălina Diaconu vă poate ajuta să vă programați consultanța și în funcție de timpul dvs. disponibil.

Beneficiile Serviciilor Casei Noastre De Avocatură

PREIA CONTROLUL

Oferim ajutor de specialitate pentru a vă ghida la rezultatul cel mai bun. Fii informat despre toate opțiunile tale. Recapată încrederea în tine.

ECONOMISEȘTE BANI

Oferim consiliere și asistență orientată și cunoaștem bine legea dreaptă și cele mai bune proceduri. Plătiți numai pentru ceea ce aveți nevoie.

ECONOMISEȘTE TIMP

Experiența și cunoștințele noastre vă va opri să mergeți în cerc. Scoateți stresul și îngrijorarea cauzată de întârziere. Mergi mai departe cu viața ta din nou.

Biroul Nostru

Down Shadow image

Peste

1000
De Litigii Câștigate În Ultimii Ani